Gemengde koude schotel

  Kant en klare disposable borden gedresseerd met fijne bereidingen.  Direct klaar om aan uw gasten te serveren.  Of het nu om een zakelijke lunch gaat of eerder een gelegenheid in privé sfeer onze koude schotels zijn een streling voor het oog en voor uw smaakpapillen! Assortiment van vis, vlees, groenten en gemengde salade fraai […]

Feestelijk Koud buffet; Classic 2

Salade Niçoise met kort gegrilde tonijnsteak Gepocheerde zalm “Belle-Vue” Serranoham met meloenballetjes Gevogeltepaté met Ardeense uienconfijt Vitello Tonato (fijngesneden kalfsfilet met tonijnsausje en appelkappertjes)   Slamélange met tomaten, komkommer en wortel Mediterraanse tabouleh met noten & gedroogd fruit Pastasalade met salsa tartufata, Oesterzwam, gesmoorde groene kool en Parmezaan   Verse tartare saus, Thousand Island saus […]

Koud buffet; Classic 1

Visschotel met gerookte vis (zalm, forel & makreel) en hun garnituren Tomaat-mozarella met extra viergé, rucola, basilicum-pesto en geroosterde pijnboompitjes Hoevegebraad met dragonsausje Boontjes omrold met spek Pastasalade met gegrilde groenten, kerstomaten en een verse tomatensaus Aardappelsalade met gerookte kip & dressing van verse tuinkruiden Slaatje met tomaten, komkommer en wortel Verse tartare saus, Thousand […]

Feestelijk Kerst en Nieuwjaarsbuffet 1:

Koud buffet: Vitello tonato (fijne sneetjes kalfsfilet met sausje op basis van tonijn) Slaatje met gemarineerde scampi, krokante spekjes, ananas en gebrokkelde geitenkaas   Gepocheerde kabeljauwfilet met saffraansausje, bieslook en grijze garnaaltjes Fijne sneetjes van Everzwijngebraad met veenbessensausje   Salade van gegrilde wintergroenten Aardappelslaatje op wijze van de chef Noedelslaatje met gewokte Oosterse groenten   […]

Feestelijk gemengd koud-warm buffet 1:

Voorgerechten: Kreeftensoep afgewerkt met Calvados Reepaté met vijgenconfijt en bereide veenbessen Gerookte zalm met extra viergé, geplette roze bessen, bieslook en toast Gevulde tomaatjes met grijze garnalen Slaatje met gerookte kip, quinoa en granaatappelpitjes Warme hoofdgerechten: Lamsboutsnede met gestoofde butternut pompoen, wortel en kruidige couscous  Kabeljauwhaasje met een korst van groene tuinkruiden met knolselderpuree, een […]

Gemengd koud-warm buffet 2

Kerst en Nieuwjaarsmenu

Soepje van gegrilde groenten met mascarpone Koude gerechten: Huisgesneden rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan, geroosterde pijnboompitjes en rucola Assortiment vers bereide sushi
 Buffelmozarella met tomaat en basilicum-pesto Huisgemarineerde zalmfilet met dille en sinaas-mango dressing Salademélange Verse tartaresaus, cocktail saus en mayonaise Luxe hotelbroodjes en botertjes Warme gerechten: Stoofpotje van varkenswangetjes Hoevekipfilet met truffelsausje en warme groenten […]

Gemengd koud-warm buffet 3

Verse tomatenroomsoep met balletjes en afgewerkt met bieslooksnippers Koude gerechten:  Gerookte zalm met olijfolie en rode ui Ardeens gebraad met aspergesalade Fijn versneden rosbief met truffelmayonaise (apart geserveerd) en rucola Diverse salade mélanges: Tomaten, komkommer, slamix en worteltjes  Diverse sauzen: Mayonaise / Cocktail saus / Verse tartaresaus Assortiment hotelbroodjes en botertjes Warme gerechten:  Ravioli van […]

Gemengd koud-warm buffet 1

Koude voorgerechten: Gevulde tomaatjes met krabcocktail Huisgemarineerde zalmfilet met dille en mosterddressing Salade met fIjne schijfjes kalfsfilet met kappertjes en tonijndressing Quinoa salade met gegrilde groentjes, feta en granaatappelpitjes Coleslaw met appel en rozijntjes Tomatensalade met komkommer Fijne slamélange Sausjes: mayo, cocktail en verse tartare saus Assortiment broodjes & botertjes   Warme hoofdgerechten: Hespengebraad met […]

Feestelijk koud buffet 1:

Glaasje met quinoa, meloenbolletjes & Prosciutto Huisbereide Gravad Lax op wijze van de chef Fazantenpaté met uienconfituur en veenbessenconfijt Everzwijngebraad met spekboontjes en sausje van oude graanmosterd Gepocheerde zalmfilet “Belle-vue” Salade Niçoise met gegrilde tonijn Slaatje met ovenaardappeltjes, boontjes, spekjes en cherry tomaatjes Pastasalade met venkel, verse tomatensaus & rucola Assortiment hotelbroodjes en botertjes Al […]

Gemengd koud-warm buffet voor Kerst en Nieuwjaar

Koude gerechten:  Gepocheerde zalmfilet “Belle-vue” Gedroogde Serranoham met meloen en sausje van oude port Carpaccio van hert met Abdijkaas, Ardense uienconfijt en rucola Diverse salade mélanges: Koolsla met appel en rozijntjes Tomaten, komkommer, slamix en worteltjes Diverse sauzen: Mayonaise / Cocktail saus / Verse tartaresaus Assortiment hotelbroodjes en botertjes   Warme gerechten:  WItlofsoepje afgewerkt met […]