Apero box met lekkere koude en warme hapjes en een klein flesje Cava voor 2 personen: Flesje Cava 37,5cl Koude aperitiefhapjes: Huisbereide humus en paprikatapenade met noten Gemarineerde olijfjes Fijn gesneden Italiaanse ham Partjes pitabrood Warme aperitiefhapjes: Oosterse kippenspiesjes met black-chilisaus Ovenschaaltje met feta en tomaat Scampi met Serranoham
Feestelijk Diner: Salade met langoustines, waterkers, gegrilde groenten en dressing op basis van clementines Fluweelzachte emulsie van bloemkool met geroosterde gnocchi en gesmoorde prei Tarbotfilet met peterselie olie en millefeuille van aardappel met groene kruiden Dessertenpallet met meringue en passievrucht, bosvruchten en structuren van chocolade
Aperitief: Flesje Cava “Ana de Codorniu” Appetizers: Gemarineerde olijfjes met look Chorizo Libanese humus met bruchetta’s Brunchgerechten: Yoghurt met huisgemaakte granola en stukjes vers fruit Gerookte zalmfilet met rode uisnippers en bieslook Brie de meaux met vijgenconfijt, noten en rozijntjes, roggebroodje Charcuteriebordje met Italiaanse salami en prosciutto Slaatje met gegrilde kip, ananas, brocolli, paprika en […]
Kant en klare disposable borden gedresseerd met fijne bereidingen. Direct klaar om aan uw gasten te serveren. Of het nu om een zakelijke lunch gaat of eerder een gelegenheid in privé sfeer onze koude schotels zijn een streling voor het oog en voor uw smaakpapillen! Assortiment van vis, vlees, groenten en gemengde salade fraai […]
Flesje Cava 75cl Gemarineerde olijven 2 soorten huisgemaakte tapenades: Libanese humus en Muhamarra (noten en paprika) Bruchetta’s en breekbrood Albondigas (kruidige gehaktballetjes in tomatensaus) Fuet salamischijfjes Gemarineerde ansjovisjes Foccacia met mozarella en tomaat
Aperitiefhapjes: Brioche met gerookte forel, geroosterde knoflookaioli en zalmkaviaar. Heerlijke vichysoisse met gekonfijte peer, gorgonzola en bieslook Dip van huisgemaakte baba-ganush met pitabroodje, paprika, zwarte olijven en sesamzaad Diner: Salade van geroosterde pompoen en wortel met fetakaas, geroosterde pijnboompitten en honing-thijmvinaigrette. Huisgemaakte cannelloni gevuld met traag gegaard kalfsvlees in amandel-bechamel, gegarneerd met terriyaki champignons […]
Aperitief: Vers sinaasappelsap en een flesje Cava “Ana de Codorniu” (20cl) Voorgerechten: Borrelglaasje met crème van foie gras, peperkoek en sinaasappelconfijt Gerookte zalmrollade met Boursin en rucola Libanese hummus met bruchetta’s Lunch; een selectie van verschillende kleine gerechtjes: Gerookte zalmfilet met rode uisnippers en bieslook Kreeftensalade met venkel en witlof Pasta met huisgemaakte rundercarpaccio, Parmezaanse […]
Fingerfood: Huisgemaakte Tzatziki en humus met partjes pitabrood Wrap met pulled chicken, komkommer en tomatentapenade Lunchgerechten: Poké bowl met sushi rijst, gemarineerde zalm, rode kool, komkommer, gember, maïs, edamame boontjes en sesam dressing Pesto van pompoen en kurkuma met geroosterde wintergroenten (pompoen, wortel, zoete aardappel, pastinaak) Geserveerd met foccacia. Volkoren sandwich met gegrilde kip en […]
Aperitiefhapjes: Brioche met wildpaté en veenbessenconfituur Borrelglaasje met créme van pompoen en kardemom, crumble van geitenkaas Huisgemaakte humus met kruidige foccacia Diner: Romig knolseldersoepje met garnituur van gerookte forel, zure room en mini shii-také Huisbereide wildstoverij van everzwijn en hert met appel, geserveerd met gratin aardappelen en gestoofde worteltjes, pastinaakblokjes en kastanjechampignons Kastanjecréme, rood fruit, […]
Glaasje met quinoa, meloenbolletjes & Prosciutto Huisbereide Gravad Lax op wijze van de chef Fazantenpaté met uienconfituur en veenbessenconfijt Everzwijngebraad met spekboontjes en sausje van oude graanmosterd Gepocheerde zalmfilet “Belle-vue” Salade Niçoise met gegrilde tonijn Slaatje met ovenaardappeltjes, boontjes, spekjes en cherry tomaatjes Pastasalade met venkel, verse tomatensaus & rucola Assortiment hotelbroodjes en botertjes Al […]
- 1
- 2