Lunchbox 2.0

Fingerfood: Huisgemaakte Tzatziki en humus met partjes pitabrood Wrap met pulled chicken, komkommer en tomatentapenade Lunchgerechten: Poké bowl met sushi rijst, gemarineerde zalm, rode kool, komkommer, gember, maïs, edamame boontjes en sesam dressing Pesto van pompoen en kurkuma met geroosterde wintergroenten (pompoen, wortel, zoete aardappel, pastinaak) Geserveerd met foccacia. Volkoren sandwich met gegrilde kip en […]

Feestelijke dinerbox

Aperitiefhapjes: Brioche met wildpaté en veenbessenconfituur Borrelglaasje met créme van pompoen en kardemom, crumble van geitenkaas Huisgemaakte humus met kruidige foccacia Diner: Romig knolseldersoepje met garnituur van gerookte forel, zure room en mini shii-také Huisbereide wildstoverij van everzwijn en hert met appel, geserveerd met gratin aardappelen en gestoofde worteltjes, pastinaakblokjes en kastanjechampignons Kastanjecréme, rood fruit, […]