Feestelijk Diner: Salade met langoustines, waterkers, gegrilde groenten en dressing op basis van clementines Fluweelzachte emulsie van bloemkool met geroosterde gnocchi en gesmoorde prei Tarbotfilet met peterselie olie en millefeuille van aardappel met groene kruiden Dessertenpallet met meringue en passievrucht, bosvruchten en structuren van chocolade
Aperitiefhapjes: Brioche met gerookte forel, geroosterde knoflookaioli en zalmkaviaar. Heerlijke vichysoisse met gekonfijte peer, gorgonzola en bieslook Dip van huisgemaakte baba-ganush met pitabroodje, paprika, zwarte olijven en sesamzaad Diner: Salade van geroosterde pompoen en wortel met fetakaas, geroosterde pijnboompitten en honing-thijmvinaigrette. Huisgemaakte cannelloni gevuld met traag gegaard kalfsvlees in amandel-bechamel, gegarneerd met terriyaki champignons […]
Feestelijk diner 2: Fijn gerookte zalm met truffelolie en brioche brood — Romige witloofsoep met Serranoham snippers — Hertekalfgebraad met gekarameliseerd witloof en stoofpeertjes in een rode wijnsaus. Geserveerd met amandelkroketjes — Kaasbordje met uitgelezen Belgische kazen en klassieke garnituur
Aperitiefhapjes: Brioche met gerookte forel, geroosterde knoflookaioli en zalmkaviaar. Heerlijke vichysoisse met gekonfijte peer, gorgonzola en bieslook Dip van huisgemaakte baba-ganush met pitabroodje, paprika, zwarte olijven en sesamzaad Diner: Salade van geroosterde pompoen en wortel met fetakaas, geroosterde pijnboompitten en honing-thijmvinaigrette. Huisgemaakte cannelloni gevuld met traag gegaard kalfsvlees in amandel-bechamel, gegarneerd met terriyaki champignons […]