Al onze hapjes zijn kant-en-klaar en worden geserveerd met het gepaste serveermateriaal zoals mini soepkommetje, lepel voor hapje, schaaltjes, …enz. De warme hapjes zijn eenvoudig en in enkele minuten op te warmen op het vuur of in de oven. U hebt dus geen bijkomende materialen nodig. Eventuele richtlijnen om de gerechten op te warmen krijgt u mee bij levering.
€4,50 per persoon
Gerelateerde producten
Levering aan huis
Duo van chocolademousse donker-wit Speculaas bavarois Verse fruitsalade met frambozencoulis
Levering aan huis
Blokjes jonge kaas / salami blokjes / mini augurkjes & zoet-zure uitjes Nachos met pittige kaassaus & Jalapenos (pepers) Mosterd Prijs is per persoon. Minimum bestelhoeveelheid vanaf 10 personen.
Levering aan huis
Assortiment Belgische, Franse en Italiaanse kazen in buffetvorm met diverse broodjes en broodsoorten. Gegarneerd met noten, gedroogd fruit, druiven en confijt. Te bestellen vanaf 2 pers.
Alles voor uw communiefeest of Lentefeest
Mini garnalencocktail Tataki van rundsvlees met geroosterd sesamzaad en rucolapesto Borrelglaasje met Griekse pasta en courgette, gerookte zalmfilet en kruiden-yoghurtdressing Spiesje met gemarineerde scampi & mangocurry Tunn brood rolletje met gegrilde kip, rucola, zongedroogde tomaten & boursin Verzorgde (koude) receptiehapjes kant en klaar om te serveren. Min. bestelhoeveelheid is 15 personen.
Levering aan huis
Spiesje met gemarineerde scampi & mangocurry (warm) Glaasje met créme van foie gras en confijt van ui en peperkoek (koud) Soepje van kreeft afgewerkt met een scheutje Calvados en rivierkreeftjes (warm) Rollade van gerookte zalm met Boursin & rucola (koud) Verse foccacia met tapenade van zongedroogde tomaat en mozarella (warm) Verzorgde en feestelijke hapjes, kant-en-klaar […]
Levering aan huis
Diverse luxe broodsoorten (ciabatta, foccacia, hoevebrood, …etc.) beleggen we met de lekkerste garnituren. Vanaf 20 personen voorzien we bijkomende variaties in beleg. Mozarella, tomaat, basilicum-pesto en rucola Geitenkaas met curry, rucola, honing en geroosterde pijnboompitten Rosbief met ijsbergsla, Parmezaanse kaas, vitello sausje en kappertjes Brie met noten, honing en ijsbergsla Gegrilde en gemarineerde kip met […]